Jag jobbar. På riktigt.

Wow!

Idag har varit en Wow-dag! Jag har tagit emot min första riktiga kund i mitt rum som jag äntligen fått till mer som jag vill ha det.

Så här startade dagen. Trots att jag förstod hur isig denna väg skulle vara så valde jag den på hemväg från fritidslämning. Jag fick skutta på gräskanten. Just där ville min själ färdas fram idag.

Idag har jag arbetat och upplevt enorm tillfredställelse i mitt arbete. Att jag var nervös i väntan på min kund var naturligt och en känsla jag valde att stanna i och faktiskt njuta av. Konstigt vore det väl annars, allt är så nytt nytt. Och härligt härligt.

Energierna var så höga i mitt arbetsrum idag och jag kunde verkligen vara närvarande och njuta av att ge healing idag. Tänk – att jag har skapat mig själv en sån arbetsmiljö! Tänk – att det går att ha ett så tillfredställande jobb! Att det är möjligt. Ja, idag var verkligen hela upplevelsen Wow! För oss båda, det törs jag lova.

Jag känner mig enormt tacksam. Jag känner mig också ödmjuk. Inför energierna, inför allt de åstadkommer. Inför det förtroende jag visas när någon vågar överlämna sig, öppna upp, släppa ut och ta emot. Inte överlämna sig till mig, men inför mig. Det är enormt modigt att våga vara sårbar för en stund.

Min första dag på jobbet kändes helig. Och fulländades av vintersolen som sipprade in genom de rosa gardinerna som jag fick upp igår.

Bättre bilder kommer en annan gång. Den här tog jag ikväll.

Oh Yes!

 

Dagen bjöd på ytterligare promenader, med barnen först och med maken sen. Drygt 16000 steg – väldigt skönt! Hann också med biblioteket och fika med barnen på Stenugnsbageriet. En bra dag helt enkelt!

Nästa vecka gör jag mina första arbetspass på ett mer traditionellt jobb, som jag tänkte varva med mitt företagande. Tänker önska mig att även det blir magiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *