Nu och framåt!

Jag hade trott att jag skulle sätta mig ner i mellandagarna och riktigt utförligt summera 2017. Men mycket annat har lockat mycket mer. Det är som att fokus på det gamla inte är så viktigt. Kortfattat får det bli:

  • Jag har avslutat min anställning (inte en dag för tidigt). Skapat eget företag, påbörjat en ny anställning och lagt grunden för några olika passiva inkomster. Jag är på väg. Jag ser på arbete och pengar på ett annorlunda och friare sätt. Jag är stolt över denna utveckling och ser fram emot att fortsätta denna resa under 2018!
  • Jag är mycket friskare, piggare och gladare nu. Självkänslan har vuxit, liksom framtidstron och tilliten. Även denna resa ser jag fram emot att fortsätta!
  • Jag har med lätthet investerat kärlek och närvaro i många nya och gamla relationer. Jag har varit modig och nyfiken och låtit mig guidas.  Jag har mött många underbara människor, fått mycket inspiration och växt tillsammans med och bredvid människor. 2017 har inneburit fler djupa, autentiska själsmöten än något annat år i mitt liv (förutom eventuellt det första?) och mötena med essensen i människor tar jag också med mig in i 2018.

En kort sammanfattning av ett spännande år som jag är tacksam för och helt tillfreds med att lämna.

Jag hade också känslan av att jag i mellandagarna skulle sitta ner med en eller flera vänner och sätta intentioner för 2018. Gärna någon som kunde utmana mig lite, hjälpa mig att vara skarp. Jag tänkte på ett gäng namn och hade långtgående planer med en vän. Men ingen plan höll. Sen hörde en annan vän av sig. En som absolut passar in i detta sammanhang. Men som jag dumt nog inbillat mig att inte skulle vilja/ha tid att sitta ner med mig. (Tänk vad man missar när man inbillar sig att man är ”liten”!) Efter lite tvekan, som mest handlar om att åka ifrån familjen, så tackade jag ja till att fara hem till henne. Och tänk så bra det blev!

Vi behövde varandras tänk och erfarenheter. Hon vill utveckla saker som jag kan/är bra på/har i mitt liv och vice versa. För just oss två var det ett perfekt tillfälle att ses just idag. Så tacksam för att vi tog detta tillfälle i akt att hjälpa varandra framåt samtidigt som vi hade väldigt trevligt. Tillsammans har vi satt mål och genom att hon hjälpte mig att skriva ner mina så känns de genast mer möjliga att uppnå. Redan i bilen hem började jag våga tänka ännu större.

Jag är tacksam för en generös och kravlös vänskap. För närvaro och djup i de möten som är, oavsett hur ofta.

Inför 2018 har jag framför allt satt hälsomål och ekonomiska mål. Jag har vågat vara mer specifik än tidigare. Ett ytterligare mål som utkristalliserade sig i dagens samtal handlar om självledarskap, att på riktigt ta plats i förarsätet i mitt eget liv.

Välkommen 2018! 

Gott nytt år! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *