Musikhjälpen

Hela familjen har genomgått en sjukdomsperiod under veckan som gått. Feber och förkylningar. I måndags var jag kaxig och tänkte att jag klarat mig. I onsdags och igår blev jag liggande. Det var väl dags för mig att ta jullov. Och jag hade ju ändå inget annat inplanerat. Bara att lyssna på kroppen helt enkelt och vila mig i form.

Musikhjälpen rullade på TV:n. I halvvaket tillstånd tog jag in dess budskap i år: Barn är inte till salu!

Att det ens ska behöva sägas.

I morse började fröet till en idé gro i mitt medvetande. Kända och okända människor drar igång egna insamlingar och ordnar egna auktioner via Tradera till förmån för Musikhjälpen. Kan man auktionera ut Reiki-healing på Tradera? Mig veterligen har ingen gjort det förr. Klart jag ska vara den första! Tog mig inte så lång tid denna gång att låta fröet slå rot och växa till något fruktbart. Jag testade och auktionen låg inom några minuter på Tradera.

https://www.tradera.com/item/340738/298035333/reikihealing-60-min-hos-guldet-i-dig-vallentuna

Så nu finns chansen för var och en att lägga ett bud. För dig som vill bidra till att ALLA BARN ska få vara fria. Och samtidigt bidra till din egen hälsa. För dig som letar efter det perfekta tillfället att testa healing för första gången. Vilken din anledning än är – varmt välkommen att lägga ditt bud!

http://sverigesradio.se/musikhjalpen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *