Om mig

Mitt namn är Elinor Mikkelsen.

För mig är det viktigt att det jag gör är meningsfullt, att det har ett högre syfte och bidrar till världen.

Jag är utbildad lärare och har tio års yrkeserfarenhet från gymnasieskolan. Jag trivdes som bäst i detta arbete när jag kunde bidra till elevers personliga utveckling. När jag fick vara med om elevers genombrott och aha-upplevelser jublade mitt hjärta.

Längs min livsresa har jag förstått att jag brinner mest för människors hälsa, självkärlek och personliga utveckling. Jag behöver få vara fri att följa mitt hjärtas ledning och jag vill bidra till andra människors känsla av hopp, tillit och frihet.

Mitt andliga behov är något som jag lärt mig ta på allvar och som jag gett allt större plats i mitt liv. Det har skänkt mig frid och hjälpt mig navigera i livet. Jag har följt min intuition och hamnat i många spännande situationer och möten som ibland förvirrat mig, men i slutänden alltid berikat mig. Flera gånger har jag befunnit mig i sammanhang som jag bara vetat att jag ska vara i, men inte förstått varför direkt. Att lita på den vägledningen har gett mig mer än jag kunnat föreställa mig – kunskap, läkning, medvetenhet, utveckling, inspiration och många fantastiska vänner. Så har min utbildningsväg skapats och jag fortsätter ständigt utvecklas och lära mig mer. På detta vis kom Reiki-healingen in i mitt liv och jag är Reiki-master (Usui Holy Fire Reiki) sedan augusti 2015. Sedan juni 2018 är jag även Certifierad andlig/spirituell healer via Seven Stars Center. Min vägledning har också lett mig in i Svenska kyrkan för att undersöka kallet till präst. Svenska kyrkans grundkurs och teologiskt basår har jag hunnit med på den här resan och även om prästkallet inte känns aktuellt för tillfället i mitt liv så är jag tacksam för varje del av den resan. Jag kan konstatera att Gud är Större än alla ord vi människor försöker använda för att beskriva. Vi människor hör ihop och livskraften är samma starka heliga helande kraft oavsett vad vi väljer att kalla den. 

Jag har också förstått att det är väldigt viktigt för mig att vårda mina kreativa uttryck. Jag älskar att skriva och har påbörjade skrivprojekt och drömmar som jag håller på att förverkliga. Jag vill gärna föreläsa i framtiden. Jag mår bra av att måla, sjunga och dansa. Jag tror att alla kreativa uttryck berättar något om vilka vi är. De är som olika språk, sådant som inte kan uttryckas på ett språk kan få komma till tals på ett annat.

Jag är en starkskör och högkänslig människa. Det gör mig väldigt inkännande och det är en stor fördel när man ger healing. Jag har lyssnat till mitt hjärta och förstått i vilka sammanhang mina gåvor passar bäst. Att skapa rum för tillit, tillväxt och läkande är något jag är bra på och till det vill jag bjuda in Dig.