Omdömen

Efter att du la dina händer på min rygg idag och med all den värme jag upplevde har värken för första gången på veckor varit dämpad, nästan helt borta. Rörelser jag inte kunde göra igår kunde jag göra idag, efter mitt besök hos dig. Vad hände? Vad gjorde du? Detta måste upplevas igen. 


Tack Elinor 😍 För din fantastiska healingbehandling. Känner nu att magen bättre, balansen i kroppen är bättre och ett lugn/hopp om att jag kan 👍😘. Det är så skönt, avkopplande med dig å din behandling. Går från dig harmonisk, full av kärlek/värme och ett leende på läpparna.


Du får en nervös ”förstagångare” att känna sig trygg. Jag kunde slappna av i tankarna – ”Tankefrihet” – tunga, mörka tankar lättade och försvann. En väldig trötthet precis i efterhand men som senare gav energi. Jag blev rörligare i nacke och axlar där jag har värk samt mindre ont direkt efter sessionen.


Jag är imponerad av att du kunde läsa av/känna av tankar och känslor så otroligt bra. Sätta ord på det man själv inte kunde.


Omdöme från klient som mottog healing tre gånger med ett par veckors mellanrum våren 2018

Gång 1. Jag upplevde saker jag aldrig känt förut i kroppen. Nu direkt efteråt känns det nästan som lite träningsvärk av alla muskelryckningar. I bilen hem fick jag en djup insikt om ett av mina beteenden som jag gärna skulle vilja arbeta med. Informationen jag fick av vad du ”sett” var mitt i prick och vissa saker var sånt jag börjat jobba med bara de senaste dagarna.

Gång 2. Jag kände mig väldigt glad i bilen hem. Glädjen höll i sig i flera dagar. Jag som inte har någon tidigare erfarenhet alls av healing är ganska häpen över vad du läser av under sessionerna. Det är som ytterligare en dimension av att ”bli sedd”.

Gång 3. Under de två tidigare sessionerna kände jag värme, kyla och pirrningar/ryckningar. Den här gången var kroppen (och sinnet) helt lugn och jag blev så avslappnad att jag ”försvann” ett tag. Jag fick två väldigt tydliga bilder som talade till mig och gav mig mod att våga lita till mig själv inför nästa steg i livet. Under våren har jag märkt vissa förändringar hos mig själv (positiva) och jag känner en ökad närhet till mitt ”sanna jag”. Jag känner också av en ökad ärlighet mot mig själv; lättare att inför mig själv och andra erkänna brister t.ex. Jag vet inte om den här processen har initierats eller påskyndats av healingen, men den har inträffat under samma period som jag tagit emot healingen. Oavsett orsaken så är jag tacksam för den. Jag skulle definitivt rekommendera dig till någon som är öppen för att prova healing.