Intuitiv healing

Efter lång tids sökande efter det rätta namnet på den sorts healing jag erbjuder så har jag till slut landat i intuitiv healing eftersom det är den absolut bästa beskrivningen på det jag faktiskt gör. Min grund och utgångspunkt är Reiki (Usui Holy Fire) och andlig/spirituell healing Jag har använt min trumma vid några sessioner och använder mig mer och mer av kristaller i mitt healingarbete. Jag får vägledning om hur jag ska arbeta och vad som ska användas. Har du egna önskemål så är du givetvis även varmt välkommen att framföra dem. 

Healing är ett sätt att komma ner i varv och i djup kontakt med sig själv. Jag erbjuder ett tryggt och läkande rum där du får en välbehövlig andningspaus och hjälp med att lyssna till kroppens och själens signaler. Jag vägleds alltid intuitivt och en healingsession är därför aldrig exakt likadan som en annan. Du kan dock räkna med att din behandling innehåller balansering av dina energier, jordning och påfyllning av livsenergi (ki/chi).

Med hjälp av healingen kommer du i kontakt med ditt inre. Dina egna självläkningssystem aktiveras. Som behandlare utgör jag kanal för energin som går dit den behövs i din kropp och dina energifält. Det kan röra sig om allt från fysiska smärtor till känslomässiga blockeringar. Tillit är essentiellt och det är viktigt för mig att du känner dig helt trygg i behandlingsutrymmet.

Hos mig får du ligga på rygg på behandlingsbänken. Kläderna behålls alltid på och behöver du någon kudde eller filt för att bättre slappna av så finns möjligheten. Jag håller mina händer på eller runt din kropp och behandlar kroppen från huvudet ner till fötterna. Det går också att ge healing i sittande ställning, tillsammans hittar vi den position som passar dig bäst. Uppkopplad mot din energi förmedlar jag under eller efter behandlingen vad jag ser, hör och känner. Samtidigt som du vilar och låter energin göra sitt jobb. 

Upplevelserna av healing kan vara väldigt olika. Vissa går ner i varv så att de till och med somnar. Andra upplever att de får mer energi. Känslor kan stiga upp till ytan. Man kan känna att det blir varmt eller kallt. Vissa får till sig bilder, ord eller färger, andra förnimmer ingenting. Allt är lika rätt! Hos mig är du välkommen att vara precis den du är, med de behov just du har. Gemensamt brukar vara att man efteråt behöver dricka mycket vatten och vila, låta kroppens processer ha sin gång.

Efter behandlingen samtalar vi om det du upplevt. Oftast är vi tysta under själva behandlingen, men du får naturligtvis ställa frågor även då eller berätta om det du upplever. Vid distanshealing skriver jag ihop mina intryck och förmedlar till dig via e-post eller liknande.

60 minuters healing kostar 700 kronor.